• 3 Punten voor de JO13-1 (D1)

    Al vroeg in het seizoen speelden we uit tegen WSC, na wat fileleed kwamen we laat aan op t sportpark, en hadden nog niet de tijd om goed bij de les te zijn, daarom stonden we daar destijds in een mum van tijd met 2-0 achter. Gelukkig hebben we het toen recht kunnen trekken naar een 2-2 uitslag.  Na een lange winterstop van 2 maanden stond vandaag WSC thuis op t programma. We wisten dat we aan de bak moesten omdat WSC voetballend een goede ploeg heeft.

    Gelukkig begonnen we meteen vanaf de aftrap geconcentreerd te voetballen, iedereen was fel, en je merkte dat de wil om te winnen groot was.  In de 7e minuut was het Moos die met een slim intikkertje de 1-0 maakte. WSC had tot op dit moment niet veel balbezit gehad. Goed teken …  We bleven proberen om een opening te vinden in de defensie via met name de buitenspelers. Maar verder dan een paar spaarzame kansje kwamen we niet.  1-0 was dan ook de verdiende ruststand.

    Tijdens de rust, was iedereen van het team er toch wel van overtuigd dat er nog minimaal een goaltje bij moest, om het ons niet moeilijk te maken. Met deze instelling begonnen we aan de 2e helft.  Toch ging het wat moeizamer dan in de 1e helft. WSC stond beter gegroepeerd , creëerde zelf ook nog steeds weinig kansen. Het spel speelde zich voornamelijk af tussen de 2 16mtr lijnen. Toch waren wij het die langzaam aan steeds beter begonnen te voetballen.  In de 23e minuut brak onze “snelle” Inge door op rechts, maakte een mooie actie, speelde Moos aan, die op zijn beurt de bal precies in de loop van Diet meegaf en bam daar lag de 2-0 tegen het net. Wat een bevrijding. Vanaf dit moment bleven we de aanval zoeken, en kort daarna viel er weer een mooie goal, nu via onze andere buitenspeler Dominique, die de voorzet aan Diet geeft, en Diet geeft Moos de ruimte en 3-0.

    Zeker een terechte overwinning, waarbij het gehele team aan bijgedragen heeft, we waren vandaag met z’n allen een hecht collectief. Top gespeeld allemaal.