• Gelijkspel voor jongens JO13-1

    Afgelopen zaterdag moesten we op bezoek bij middenmoter Emplina. Waar we thuis met 3-1 van hadden gewonnen,bied dat geen enkele garantie dat dat vandaag weer zou gaan gebeuren. De jongens werd dit vooraf goed meegegeven en we hoopte mede dat het goede verzorgde spel van de laatste weken ons niet in de steek liet.

    Maar hoe vaak je er ook op hamert,je zag in de 1e helft een elftal dat niet in hun normale doen kon komen.Vrijwel iedereen speelde onder zijn niveau en konden geen vat krijgen op de wedstrijd. Het is als trainer soms gek van te worden dat ze de ene week de pannen van het dak spelen en de week erop niet vooruit te branden zijn en maar weinig lukt. De intentie om er voor te gaan is er altijd wel maar op een of andere manier gaat het niet zoals we willen. Misschien heeft dit alles met de leeftijd van de groep te maken. In ieder geval resulteerde het in een terechte 1-0 voorsprong van Emplina in de rust.

    Na in de rust de groep weer goed te hebben toegesproken,leidde dit direct na rust in een grote kans. Lars gaf goed voor op Moos alleen ging de bal over de dwarsligger. Hierna hebben we 20 min. Emplina met de rug tegen de muur gezet. Helaas resulteerde dit maar in 1 doelpunt. Dirk maakte een goed blok voor Diet,die op rand van 16 meter de 1-1 tegen de touwen schoot.

    Al met al een terechte uitslag,maar waar we vandaag ook de tekortkomingen van het team goed zagen. Waar we de komende trainingen weer de nadruk op gaan leggen om dit te verbeteren.