• Helaas geen punten voor de JO13-1

    Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen RKDVC, thuis met 3-2 gewonnen , dus zouden we uit Drunen ook 3 punten mee naar huis moeten kunnen nemen.

    We speelden op een kunstgrasveld wat net een biljart laken was , leek niet eens meer op gras, maar oke..  We begonnen goed aan de wedstrijd en de eerste minuten waren duidelijk voor ons. In de 10e minuut breekt Inge door op links, passt die bal naar Dominique, die zet Floris vrij, maar helaas langs. Vanaf dit moment wordt RKDVC weer wat sterker, de wedstrijd speelt zich af tussen de 16 meter lijnen, en van beide kanten is het rommelig. Dan in de 17e minuut wordt er achterin bij ons een kapitale fout gemaakt, waardoor de spits van RKDCV  toch de 1-0 kan maken.  We zijn dan niet bij machte om  zelf goed te voetballen. In de 24e minuut weer een levensgrote kans voor RKDVC, maar gelukkig raken ze de paal.

    Tijdens de rust wisten de spelers precies aan te geven waar t allemaal niet goed ging, dus meteen ook wat beter moest in de 2e helft.  Na t fluitsignaal was RKDVC toch meteen sterker, maar langzamerhand begonnen wij beter te spelen, en kregen het betere van het spel. Dit resulteerde in een corner. En die zijn bij ons altijd gevaarlijk…  Moos neemt hem, precies op maat voor Lars, maar die kopt hem in de handen van de keeper.  Meteen daarna een uitbraak van RKDVC , maar gelukkig redt Tibe tot 2x toe heel erg goed.  We blijven proberen om de gelijkmaker tegen de touwen te schieten, maar meer dan een gevecht opt middenveld wordt het helaas niet, totdat in de 17e minuut Dirk de bal krijgt, en met links ( boogbal) de bal op t doel schiet, maar helaas de lat raakt. In de rebound is het Moos die de bal er dan ook niet in kan schieten.  Met nog 10 minuten voetballen , gaan we achterin 1:1  voetballen om te proberen toch een goal te maken. Luuk schuift als voorstopper zelfs door tot een plaats naast de spitsen. Helaas het blijft 0-1

    Zaterdag uit tegen OSC , hopelijk pakken we dan wel de 3 punten.