• Eindelijk 3 punten voor de D1 ( JO13-1)

    Na weken dat we weinig punten gepakt hadden, werd het vandaag maar eens tijd  om de 3 punten mee naar huis te nemen. We speelden tegen middenmoter OSC’45.  Thuis met 3-0 van hen gewonnen, dus een overwinning moest mogelijk zijn.

    We begonnen de wedstrijd meteen goed, en zette de tegenstander meteen onder druk. In de 5e minuut, loopt Nino goed door op de keeper, die de bal slecht verwerkt,  waardoor Nino meteen de 0-1 maakt. We blijven lekker voetballen, maar er volgens weinig grote kansen. Tot in de 15e minuut , er volgt een mooie aanval over de linkerflank, waardoor Floris vrij gezet wordt en dik verdient de 0-2 tegen de touwen schiet. Zou het dan een grote overwinning gaan worden…  De daaropvolgende minuten is het nog steeds eenrichting verkeer, Tibe staat de bibberen in het strafschopgebied, omdat hij nog geen bal aangeraakt heeft.  Dan in de laatste minuut is het een corner voor ons. En deze zijn altijd gevaarlijk, zeker als ons laatste man ook wel  “cornerkoning Timo” genoemd  mee naar voren komt. En jawel hoor daar is de 0-3 van Timo.

    In  de rust vinden er wat wissels plaats, kijken of vers bloed nog meer goals op kan leveren.  Meteen na de aftrap gaat Inge erop rechts van door, loopt zowat de gehele defensie eruit, geeft voor, maar helaas kan niemand bij de bal. We blijven de druk opvoeren, en wat resulteert in weer n corner, ook Timo weer mee naar voren uiteraard. Nino neemt de corner, en Timo schiet helaas net naast. Na een minuut of 10  is voorstopper Luuk het beu, en gaat zelf op solo toer. Hij slalomt zich een weg naar voren, komt via de zijkant alleen op de keeper af, en wil de bal in de verre hoek plaatsen, maar helaas net naast. In de resterende minuten gebeurd er niet zoveel meer.  2e helft maar snel vergeten denk ik..  Toch 3 punten mee naar Haaren.

    Komend weekend zijn we vrij, en 29 april, spelen we dan thuis tegen TEC, waartegen we nog iets goed te maken hebben.