• Nemelaer 1 weet niet te winnen van lastig Gestel

    20180408 Gestel-Nemelaer 0-0

    Gestel benaderde de wedstrijd als de laatste strohalm om nacompetitie voor degradatie te voorkomen. De thuisploeg was vervelend op vele fronten en wist nagenoeg geen enkele kans te creëren. Nemelaer creëerde wel een aantal goede kansen maar had het geluk niet aan de zijde. O.a. een lob van Giel van de Ven verdween naast het doel, Bart van Esch wordt in het strafschopgebied onrechtmatig ten val gebracht maar kreeg geen strafschop  en een schot van Joeri Vugts verdiende een beter lot. Helaas moest Nemelaer na 35 minuten met 10 verder als een verdediger zijn 2e gele kaart krijgt gepresenteerd.

    Het spelbeeld verandert daardoor maar het is toch Nemelaer wat de beste kansen weet te creëren. Pas na bijna een uur spelen weet Gestel een kans te creëren. De snelle Koeks schiet echter naast het doel. Goede mogelijkheden van Gijs van Baast, Joeri en Daan vd Brand verdienen een beter lot maar het net wordt niet gevonden. Moegestreden verlaat Nemelaer teleurgesteld het veld. De teleurstelling bij de gastheer vertaalde zich o.a. in een rode kaart voor Achenteh na de wedstrijd.

    Nemelaer moet zondag thuis tegen DOSKO uit Bergen op Zoom weer vol aan de bak om weg te komen uit de onderste regionen