• Opnieuw brilstand score Nemelaer Vrouwen 1

    In de thuiswedstrijd tegen Baardwijk vrouwen 1 hebben de meiden het maximaal haalbare behaald, te weten een bloedeloze 0-0 en een punt. Net als vorige week waren er 7 (?) geblesseerden/afwezigen en moest er van te voren weer gepuzzeld worden. Dank aan Yvette Pijnenburg, Robin Voets, Jolien Sinot en Maura  Witlox voor de ondersteuning vandaag. De wedstrijd liep zoals verwacht, Baardwijk had een optisch veldoverwicht en kreeg een paar kansen die mede door keepster Manon van der Pas ongedaan gemaakt werden. Nemelaer kon hier weinig tegenover stellen, het ontbrak voorin vooral aan het vasthouden van de bal en gebrek aan diepte.Na de rust probeerde Baardwijk het wel maar ook de bezoekers konden op wat speldenprikken na geen super grote kansen creĆ«ren. De meiden bleven hard werken als collectief en trokken zo wederom een puntje over de meet. Dat is an sich al een knappe prestatie gezien de jeugdigheid van de ploeg en zoals al gesteld het gemis aan ervaren en dragende speelsters. Daarbij ook nog de vermelding dat een aantal van het elftal vandaag ook nog niet compleet fit was. Hopelijk keert het tij snel wat dat betreft en is iedereen snel weer fit.Volgende week thuis tegen OVCS uit Sittard om 11.30 uur.