• Nemelaer 1 zet zegereeks voort bij Prinses Irene in Nistelrode

    20181202 PrinsesIrene - Nemelaer 0-1

    De promovendus uit Nistelrode sprokkelt met moeite de punten bij elkaar. Nemelaer probeert de 7-1 ouverture van vorige week een goed vervolg te geven. Nemelaer is de eerste helft oppermachtig. Joeri Vugts kan al binnen een paar minuten de score openen door een voorzet van Gijs van Baast van dichtbij binnen te tikken. Ook Giel vd Ven weet uit een 1-op-1 situatie met de doelman niet te scoren. Uit een van de vele hoekschoppen is het raak. Daan vd Brand kopt snoeihard binnen op aangeven van Gijs. 0-1 (27).

    In het restant van de 1e helft weet Nemelaer nog een paar dotten van kansen te creëren echter doelman van Venrooij houdt zijn team in de race. De gastheer weet voor de thee geen enkele kans te creëren terwijl Nemelaer zichzelf te kort doet door niet fiks uit te lopen. Na de pauze komt, zoals verwacht, de gastheer scherp uit de startblokken. Na een hoekschop wordt de bal van de doellijn weggewerkt en daarna in het zijnet geschoten. Met veel opportunisme proberen de mannen uit Nistelrode gevaarlijk te worden wat ze maar heel sporadisch lukt. Nemelaer krijgt wel nog enkele goede mogelijkheden om de score uit te breiden via o.a. Wesley Diepens en Giel echter zonder het gewenste resultaat. Het blijft hierdoor onnodig spannend tot het laatste fluitsignaal. Doelman Kamile de Jong verwerkt vlak voor het einde van de wedstrijd knap nog een vrije trap vanaf 18 mtr tot hoekschop. Nemelaer wint terecht maar had het zich gemakkelijk gemaakt om het grote krachtverschil en de kansen in de eerste helft om te zetten tot doelpunten.

    a.s. zondag komt Leones uit Beneden-leeuwen op bezoek