• Nemelaer trekt goede reeks door en verslaat Woezik

  20190407 Nemelaer-Woezik 4-2.

  Nemelaer was wederom sterker dan de tegenstander en wist dat ook in doelpunten om te zetten. De 1e twee doelpunten waren prachtig en de gastheer leek zich al snel neer te leggen bij de suprematie van Nemelaer. Uiteindelijk wordt het 4-2 waar de score voor Nemelaer fiks hoger had kunnen uitvallen.

  Ik het begin van de wedstrijd wist Nemelaer al enkele kansen te creëren. Het duurde toch nog even voor het 1e doelpunt viel. Wouter Molenaar levert een perfecte pass af bij Gijs van Baast. Gijs doet alles goed en geeft de bal voor op de inkomende Joeri Vugts. Joeri kopt de bal snoeihard onhoudbaar tegen de touwen. 1-0 (18). Het balbezit van de gasten ziet er verzorgt uit echter een goede eindpass ontbreekt vaak. Laat staan het creëren van kansen. Nemelaer blijft wel regelmatig gevaarlijk. Uiteindelijk wordt Giel vd Ven door Joeri vrij voor de doelman gezet en scoort beheerst. 2-0 (28).

  Na de pauze zien we een zelfde spelbeeld. De gasten proberen het wel maar kunnen geen vuist maken en mogen blij zijn dat niet alle kansen van Nemelaer doel treffen. Een pegel van Ruben Buvens belandt bv op de kruising. Na sterk doorgaan van Daan vd Brand komt de bal uiteindelijk voor de voeten van Joeri die de bal bekeken over de lijn frommelt. 3-0 (51). Volkomen onverwacht weet Woezik toch nog te scoren. De bal belandt met enig geluk voor de voeten van Vreeman die ineens uithaalt. 3-1 (65).

  Nemelaer raakt niet van slag en bij de gasten ontbreekt het heilige vuur om er nog echt een wedstrijd van te maken. Bart van Esch is er als de kippen bij als hij in een rebound van de doelman kan intikken na een harde schuiver van Ruben. 4-1 (71). Joeri knalt nog een bal op de paal voordat Gijs Diebels de eindstand bepaalt doordat hij na een combinatie in het strafschopgebied alleen voor Kamile de Jong weet af te ronden. 4-2 (85).

  Het was weer genieten voor de vele aanwezige supporters! A.s. zondag gaan we op bezoek bij naaste concurrent Leones in Beneden Leeuwen.