• Nemelaer 7 kampioen en op weg naar de bekerfinale

    Vorige week zondag heeft het 7de herenteam van Nemelaer zijn kampioenschap in de 6e klasse binnen weten te halen. In een wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie, Boxtel 8, werd de eindstand bepaald op 3-1. Goals van Justin van Spaandonk (2x) en Enzo Drijvers (1x) zorgden voor de overwinning.

    Na de wedstrijd vierden de mannen feest in de kantine met DJ Vero. De avond werd afgesloten bij het evenement ‘Schuldig’.

    Komende zaterdag kan ’t Zeuvende de dubbel pakken, door ook de bekerfinale te winnen! In de halve finale werd er na penalty’s gewonnen van RFC 3. In de finale treffen zij GSBW 8, wat door een 5-0 overwinning op Baronie 8 in de halve finale de tegenstander van de Haarense mannen zijn.

    De finale wordt gespeeld op zaterdag 1 juni op Sportpark de Vijf Eiken, in Rijen. De aftrap zal om 11:00 plaatsvinden. Voor de bekerfinale is een bus geregeld, waar nog maar enkele plekken te reserveren zijn! Wil jij er dus bij zijn en meerijden met dé spelersbus van Nemelaer 7, stuur dan een bericht naar Mart van de Ven! Laten we met z’n allen zorgen voor massale steun voor de mannen van ’t Zeuvende, op naar de dubbel!