• 24 Augustus: de Van Helvoort Fairplay Cup bij Nemelaer

   

  De selectiespelers en speelsters van de voetbalclubs Zwaluw VFC uit Vught, VV Helvoirt uit Helvoirt en RKSV Nemelaer uit Haaren trappen het seizoen opnieuw af met een onderling toernooi. Voor de tweede keer wordt gestreden om de Van Helvoort Fairplay Cup, genoemd naar het sporthuis uit Vught dat voor alle drie de clubs de kledingsponsor is. Het toernooi vindt plaats op 24 augustus bij Nemelaer in Haaren, de voetbalvereniging die dit jaar haar 75 jarig bestaan viert.

  De drie dorpsclubs hebben een goede onderlinge band en de meeste selectiespelers van deze voetbalverenigingen kennen elkaar van school, werk, uitgaan en andere verenigingen. Maar omdat ze in verschillende competities spelen, treffen ze elkaar zelden op het voetbalveld. Dit toernooi, op hun initiatief en dat van de sponsor opgezet, zorgt voor een mooie voetbalavond voor de eerste en tweede elftallen bij de mannen en de eerste elftallen van de vrouwen.

  De aanvang is om 18.30 uur op sportpark de Walzaad in Haaren. Het programma:

  18.30 uur

  Zwaluw VFC 1 – VV Helvoirt 1

  VV Helvoirt 2 – Zwaluw VFC 2

  RKSV Nemelaer VR 1 – Helvoirt VR1

   

  19.30 uur

  VV Helvoirt 1 – RKSV Nemelaer 1

  RKSV Nemelaer 2 – VV Helvoirt 2

  Zwaluw VFC 1 VR 1– RKSV Nemelaer VR 1

   

  20.30 uur

  RKSV Nemelaer 1 – Zwaluw VFC 1

  Zwaluw VFC 2 – RKSV Nemelaer 2

  VV Helvoirt VR 1 – Zwaluw VFC VR 1