• Nemelaer wint de Van Helvoort Fair Play Cup

  Op een drukbezocht en gezellig sportpark de Walzaad won voetbalvereniging RKSV Nemelaer zaterdagavond 24 augustus de Van Helvoort Fairplay Cup. Deze cup is genoemd naar het sporthuis Van Helvoort uit Vught dat voor alle drie de deelnemende teams de kledingleverancier is. Zowel Zwaluw VFC, VV Helvoirt en RKSV Nemelaer traden aan met hun eerste, tweede en vrouwenelftallen. Nemelaer 1 en 2 wonnen hun poule en de vrouwen van Nemelaer werden tweede in de poule. Met deze resultaten werd Nemelaer de overall winnaar en won daarmee de Van Helvoort Fairplay cup.
  De uitslagen:
  Zwaluw VFC 1 – VV Helvoirt 1: 1-0
  VV Helvoirt 2 – Zwaluw VFC 2: 1-3
  RKSV Nemelaer VR 1 – Helvoirt VR1: 0-2VV Helvoirt 1 – RKSV Nemelaer 1: 2-0
  RKSV Nemelaer 2 – VV Helvoirt 2: 1-1
  Zwaluw VFC 1 VR 1– RKSV Nemelaer VR1: 1-1

  RKSV Nemelaer 1 – Zwaluw VFC 1: 1-0
  Zwaluw VFC 2 – RKSV Nemelaer 2: 0-3
  VV Helvoirt VR 1 – Zwaluw VFC VR1: 3-0