• Nemelaer 1 doet wat moest; winnen van hekkensluiter BestVooruit

     

    20191027 Nemelaer-BestVooruit 3-2. Nemelaer vergeet afstand te nemen en door de tegentreffers behoudt BestVooruit het geloof in een resultaat. De wedstrijd bleef tot het einde spannend. Uiteindelijk wordt een verdiende overwinning behaald!

    Met maar 1 punt op zak komt Best Vooruit naar Haaren. Nemelaer is het aan zijn stand verplicht om deze confrontatie te winnen. Al vroeg in de wedstrijd krijgt het daar goede mogelijkheden voor. Het duurde echter tot de 14e min alvorens de score werd geopend. Teun Verlouw speelt zich knap vrij en levert perfect af op de inkomende Gijs van Baast die van dichtbij binnen knalt. 1-0(14).

    Nemelaer creƫert een veilige marge als Luuk Vermeer een hoekschop binnen kopt. 2-0(20). Stijn Beekx profiteert van onachtzaamheid in de defensie en scoort knap de aansluitingstreffer. 2-1(22). Pas na de thee neemt Nemelaer weer afstand. Met een schitterende actie passeert Gijs 2 tegenstanders in het strafschopgebied en scoort een geweldig mooi doelpunt. 3-1(48). In een wat mindere fase van de wedstrijd knokt Best Vooruit zich opnieuw terug. Teun van Genugten kopt van dichtbij een hoekschop binnen. 3-2(81).

    De bezoekers eindigden de wedstrijd met 10 man door rood in de 86ste minuut voor Elmo Hertogh. Ondanks mogelijkheden, vooral voor Nemelaer, wordt niet meer gescoord en blijft het onnodig spannend in de slotfase. Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Brabantia in Eindhoven.