• Met een 7-klapper wordt Unitas'30 vermorzeld door Nemelaer 1

    20191201 Nemelaer-Unitas’30 7-2. Tegen de veldverhouding in komen de gasten op voorsprong maar kunnen daar niet lang van genieten. Voor de rust trekt Nemelaer de wedstrijd al naar zich toe en kort na de pauze wordt direct het verschil gemaakt. Nemelaer is effectief, loopt verder weg en door de ruime voorsprong komt de overwinning niet meer in gevaar.

    Tegen promovendus Unitas’30 uit EttenLeur moet aanvoerder Luuk Vermeer al na 5 min de strijd staken na een stevige overtreding van de gasten. Onverwacht komt Unitas’s aan de leiding. Terwijl Nemelaer al een paar mogelijkheden heeft gehad is hun eerste doelpoging meteen raak. Kamile de Jong tikt een schot van afstand tegen de lat en wordt daarna gepasseerd door Lauwen die de rebound binnen schuift. 0-1(17). Nemelaer trekt de stand snel gelijk. Na eerder al een paar keer ontsnapt te zijn aan zijn tegenstander is het de 3e keer wel raak voor Gijs van Baast die snoeihard vanaf een moeilijke hoek binnen knalt. 1-1 (19).

    Kort voor de pauze zet Geert van de Ven Nemelaer op een verdiende voorsprong. Door het collectief goed druk zetten verovert Geert de bal en knalt deze vervolgens ook binnen. 2-1(43). Na de thee wordt het showtime voor Nemelaer. Daan vd Brand neemt een hoekschop van Teun Verlouw ineens op de pantoffel en knalt de bal in de kruising. 3-1 (46). Giel van de Ven  combineert knap met neef Geert die afwerkt op het doel. Gijs is er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken. 4-1(52). Het verzet van de gasten is gebroken. Weer wordt Giel in stelling gebracht die het overzicht bewaart en Gijs de gelegenheid biedt om zijn derde binnen te schuiven. 5-1(58). 

    Geert pikt nog en doelpunt mee door bij de 2e paal binnen te tikken nadat een hoekschop niet goed werd verwerkt door de defensie van Unitas’30. 6-1 (60). Nemelaer laat de teugels iets vieren waar de gasten van profiteren. Lauwen profiteert na een voorzet en tikt van dichtbij binnen. 6-2(70). Een vrije trap van Wouter Molenaar verdwijnt via de doelman en een verdediger in het eigen doel. 7-2 (78). Mooi om aan het einde van de wedstrijd te zien dat Joeri Vugts zijn eerste minuten kon makken en het hele team probeerde hem in stelling te brengen om een doelpunt te maken. Ondanks een paar mogelijkheden mocht dat net niet lukken. Uiteindelijk zet Nemelaer met deze 7 klapper een goede prestatie neer wat perspectief biedt voor de toekomst.
    A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Leones in Beneden-Leeuwen.