• Aflasting door storm zorgt voor druk programma in de toekomst

    20200209 Rhode-Nemelaer 1 afgelast. Op zaterdag had de KNVB al besloten, vanwege de veiligheid, alle voetbalwedstrijden op de zondag af te lassen. In de 1e klasse stond de derby tussen FC Eindhoven en Brabantia op de zaterdagavond geprogrammeerd. FC Eindhoven wint met 2-0 en nestelt zich in de kop van de ranglijst. Zondag ontvangt Nemelaer SV TOP wat zich kenmerkt is een aantal wisselvallige resultaten. Jasper Claassen is daarbij de pupil van de week.

    Op donderdag avond voor carnaval speelt Nemelaer om 20:00 thuis tegen Gudok voor een plek in de volgende ronde van de 013-Cup. De zondag na carnaval, 1 maart, staat de inhaalwedstrijd bij Leones op de kalender en op donderdag 5 maart speelt Nemelaer om 20:00 thuis tegen Brabantia voor een plek bij de laatste acht van de KNVB beker in Zuid1. Een lekker druk programma met de kans om een leuke reeks neer te gaan zetten door de Albert-Heijn Boys!