• Grote consequenties voor amateurvoetbal door coronacrisis

    Het lag in de lijn der verwachting, maar het seizoen 2019/2020 is ook voor alle Nemelaer-teams definitief ten einde. Dit betekent ook dat er geen eindstand genoteerd wordt bij de KNVB, dus er zijn geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. Voor sommige teams betekent dit nieuws een meevaller, maar voor andere teams een flinke domper.

    We hopen natuurlijk dat deze zware maatregelen bij zullen dragen aan de verbetering van de volksgezondheid en adviseren dan ook om alle corona-gerelateerde regels in acht te blijven nemen, zodat we vooruit kunnen kijken naar een hoopvol nieuw seizoen met nieuwe ronden en nieuwe kansen.

    Uiteraard blijven we onze leden op de hoogte houden van de maatschappelijke ontwikkelingen.

    https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/seizoen-amateurvoetbal-ten-einde-geen-kampioen-promotie-en-degradatie~a6d59811/