• In memoriam: Peter Panhuijzen


  Afgelopen donderdagavond 16 april ontving het bestuur van  RKSV Nemelaer het vreselijke bericht dat Nemelaerlid en keeper bij de Nemelaer-veteranen Peter Panhuijzen, na een voor hem vreselijke strijd op 70 jarige leeftijd is overleden.


  Komend seizoen zou Peter 60 jaar lid zijn van onze vereniging. Peter is binnen alle geledingen van de club voetballend actief geweest. Waarvan de laatste circa 15 jaar als keeper van de Nemelaer-veteranen. Een unieke prestatie om zo lang als actief voetballend lid onderdeel uit te maken van de Nemelaer familie.


  We blijven Peter dan ook herinneren als een trouw en fit lid. Als keeper heeft hij in verschillende teams gespeeld en stond altijd zijn mannetje in de goal. Peter met zijn warme persoonlijkheid, betrokkenheid, humor en wijsheid heeft hiermee bij vele mede spelers respect afgedwongen.


  Onze gedachten gaan op de eerste plaats uit naar Marie-Jose. Nemelaer wenst haar voor de komende tijd alle sterkte en kracht toe bij het verwerken van het grote verlies van haar partner.
  Als gevolg van de Corona maatregelen zullen we Peter op een later moment dit jaar op gepaste wijze binnen de vereniging eren.


  Bestuur RKSV Nemelaer