• FC Den Bosch Academy bij R.K.S.V. Nemelaer

    Professioneel trainen bij jouw eigen club? Zonder daarvoor je omgeving voor te verlaten? Dan is dit nu de kans! Voetbalsupport en FC Den Bosch gaan een serie trainingen starten waar jij je voor kunt inschrijven. De FC Den Bosch Academy wordt bij R.K.S.V. Nemelaer georganiseerd en is voor alle fanatieke voetballers van de club en regio.

    Met de FC Den Bosch Academy komen gediplomeerde en gekwalificeerde trainers wekelijks naar R.K.S.V. Nemelaer toe om training te geven aan spelers die dat willen. Deze trainingen zijn voor iedereen van de O7 t/m O13 teams, ongeacht niveau, jongens én meisjes.

    Op 5 oktober gaan we starten met de nieuwe serie trainingen. Dit zijn 10 trainingen op woensdagmiddag. De exacte trainingsdata staan op de website, hier kan je je ook inschrijven!

    www.voetbalsupport.nl/voetbalschool/rksvnemelaer