• Adres en Route

  Adresgegevens

  R.K.S.V. Nemelaer
  Sportlaantje 1A
  5076 AM Haaren
  Tel: 0411 621419
  Contactformulier

  Correspondentie-adres

  R.K.S.V. Nemelaer
  Kantstraat 2e
  5076 NR Haaren
 • Routebeschrijving

  Vanuit Den Bosch

  Via de N65 richting Tilburg. Bij de stoplichten op het kruispunt in Helvoirt linksaf, richting Haaren. In het centrum richting Oisterwijk aanhouden via de Kerkstraat, Mgr. Bekkersplein (kerk), Langeweg kom je, direct na het aan de rechterkant passeren van de Reitselaan (Bloemenzaak Haerenshuys), aan bij een grasveldpleintje aan de linkerkant van de weg. Oversteken, doorrijden en je komt op het parkeerterrein van Nemelaer uit.

  Vanuit Tilburg

  Via de N65 richting Den Bosch, op kruispunt Udenhout/Oisterwijk neem dan de afslag Oisterwijk. De eerstvolgende rotonde neem je voor 3/4, je gaat dus linksaf. De rotonde die daarna volgt ook voor 3/4 nemen en dat doe je ook met de laatste rotonde

  Vanuit Oisterwijk

  Je volgt via het Kerkeind en Langeweg de route naar het centrum van Haaren. Op een gegeven moment heb je aan je linkerkant de fietsenzaak van Van Dinter en slagerij Drijvers. Rechts heb je dan een grasveld. Sla hier rechtsaf en je komt uit op ons sportpark.

  Vanuit Esch of Boxtel

  Vanuit Esch houd je Oisterwijk aan (bij de wegwijzer die rechtsaf naar Helvoirt wijst, rijd je rechtdoor) totdat je rechtsaf via het Eind naar Haaren wordt verwezen.

  Vanuit Boxtel sla je rechts af als je bij Herberg van Boxtel aankomt. Na een paar honderd meter kun je links af via het Eind naar Haaren.

  Voor beide geldt nu dat je het Eind blijft volgen, scherpe bocht naar rechts, op de hoek bij de kapper scherpe bocht naar links en via de Haarendijk kom je uiteindelijk op een T-splitsing (bij Driehoeven BV / Copal). Hier linksaf en dan direct na het aan de rechterkant passeren van de Reitselaan (Bloemenzaak Haerenshuys) kom je aan een grasveldje aan de linkerkant van de weg. Oversteken, doorrijden en je komt op het parkeerterrein van Nemelaer uit.